was successfully added to your cart.

Ingredienten

400 gram penne pasta
2 blikjes tonijn op olie
250 gram kastanjechampignons, in vieren gesneden
2 bouillonblokjes
50 gram pijnboompitten
1 citroen
100 gram rucola sla
175 gram philadelphia
2 rode uien, in reepjes gesneden
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook fijngehakt
zout en versgemalen peper

Bereidingswijze

Kook de paste volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water met een scheutje olijfolie en de bouillonblokjes.
Bak de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie tot ze bruin worden.( pas op dat ze niet aanbranden)
Bak de uien en champignons in 2 eetlepels olie op hoog vuur, voeg onder het bakken de knoflook toe.
Was de citroen en rasp de schil.
Halveer de citroen en pers de helften uit.
Roer de citroenrasp en het sap door de philadelphia en breng het op smaak met peper en zout.
Hak de rucola grof.
Laat de tonijn uitlekken.
Giet de pasta af en schep direct de philadelphia en de tonijn erdoor.
Voeg voorzichtig de uien en champignons en de rucola door de penne en strooi de pijnboompitten als garnering eroverheen.

Bon apetito!

————

Bereidingstijd: 15 minuten

Al onze recepten zijn voor 4 personen, tenzij anders vermeld

Join the discussion One Comment

Leave a Reply